Valokuvaaja

Asenteella jokaiseen päivään!

Valokuvaaja Pyry Juutilainen opiskelee Saimaan ammattiopisto Sampossa liiketalouden perustutkintoa toista vuotta. Osana Saimaan ammattiopisto Sampon opetusta on Pyry perustanut NY-yrityksen nimeltä Merkuvani NY. Merkuvani NY osallistuu NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan.

Pyry on opiskellut valokuvausta osana peruskoulun opetusta kahden vuoden ajan, jonka tuloksena oppinut käyttämään kameraa erittäin hyvin. Osaamista on niin henkilökuvauksista, tapahtumakuvauksista sekä videoiden tuottamisesta. Pyry on ollut virallisena kuvaajana mm. Lappeenranta Cruisingissa 2018 ja Ohjaamo Lappeenrannan 3 v syntymäpäivillä. Lappeenranta Cruisingin kuvat löydät täältä.

Pyry on luonteeltaan ahkera ja positiivinen. Hänellä on valmiudet opiskella oma-aloitteisesti ja päämääräisesti. Pyryllä on tavoitteena päästä opiskelemaan Haaga-Heliaan 2019 syksyllä tradenomin myynnin erikoisalaa. Asenteella lähtee Pyry jokaiseen päivään. Häneltä onnistuu niin uudet ja haastavatkin kuvauskohteet ja -tilanteet. Pyryn mottona onkin: Kun jotain tehdään, niin tehdään se niin hyvin kuin pystytään.

Valokuvaajana hänellä on tavoitteena luoda asiakkailleen aina tunteikkaat valokuvat, joista välittyy kuvaushetken tunteet. Valokuvaajana osaava Pyry haluaakin päästä haastamaan itseään uusiin valokuvaushetkiin ja -tilanteisiin aina mahdollisuuden osuttua kohdalle. Pyryn taidonnäytteitä voit seurata esimerkiksi Instagramista tai Portfoliosta.